Mittwoch, 6. April 2011

Muffinlove

Hallo ihr Lieben,

ich bin ein wirklich großer Muffin Fan und liebe sie in allen variationen, größen farben und geschmacksrichtungen, deshalb stelle ich euch in nächster Zeit meine derzeitigen Lieblingssorten vor heute:

HEIDELBEERMUFFIS


Hello lovelies,


I feel like the biggest Muffin Fan in the whole world, I love them in every variation, size and flavor,  I want to share this passion with you that's why I show you my favourite kinds in the near future, today:


BLUEBERRYMUFFINS




Ich gehöre nicht zu den Menschen, die super süße Sachen mögen, diese Muffins passen zu jedem, der gerne mal  süß aber nicht übertrieben süß isst.




I am not the one who loves the too sugery sweets so these muffin just fit perfectly for everyone who like  sweet but not that sugery.





Heidelbeermuffin / Blueberrymuffin

12 Muffins

20 Minuten Zubereitungszeit / 25 - 30 Minuten Backzeit       Backofen auf 180° /Umluft 160° vorheizen

20 minutes preparingtime / 25 - 30 minutes backing time     oven 180°  heat bevor backing


Zutaten  / ingredients

100g Butter /  butter

200g Mehl / farina

2 geh.  TL Backpulver / rounded tsp backing powder


250g Heidelbeeren / Blueberrys

400g Schmand / sour cream

4 Päckchen Vanillezucker / sachets of vanilla sugar

2 Eiger / eggs

150g Zucker / sugar



1. Papierförmchen in ein Muffinblech setzten, oder Mulden des Muffinblechs einfetten
    Put paper muffin cups in the wholes of the muffin pan or oil the pan

2. Butter schmelzen, Mehl und Backpulver vermischen. Heidelbeeren sortieren, abbrausen und trocken tupfen
    Mealt the butter. Mix farina and backing powder. Sort the blueberrys wash and dry them carefully



3. 200g Schmand und den Vanillezucker in einer extra Schale zu einem Guss verrühren
    Mix 200g of sour cream with the vanilla sugar in a seerate bowl

4. Eier mit dem restlichen Schmand, Zucker und Butter verrühren. Die Mehlmischung zügig unterrühren
    Mix the rest of sour cream with eggs and  sugar. Afterwards mix the farinamix with it.

5. Zwei Drittel der Beeren vorsichtig unterheben, damit sie nicht zerplatzen.
    Put 2/3 of the Blueberrys in the bowl but be careful, so they don't crack

6. Den Teig in die Vertiefung füllen und die restlichen Beeren gleichmäßig verteilen
    Put the dough in the pan and portion the rest of the berrys on them


7. Die muffins ca 10 minuten backen, dann den Schmand zuckerguss gleichmäßig darauf verteilen
    Bake the muffins for about 10 minutes, than take the sour crammix and put it on the top


8. die muffins wieder in den ofen schieben und weitere 15 - 20 minuten backen, kurz abkühlen lassen et voila.
    put the muffins back in the oven for about 15 - 20 minutes, afterwards let them cool down for a moment et
    voila one of the best muffins are finished




genießt dieses tolle Rezept.

enjoy this receipe.



6 Kommentare:

TRAX Fashion Magazine hat gesagt…

omg i love this post!
haha muffins are amazing.
my favorite kind are lemon poppy seed.

i will have to try this receipe!

Anna Katrina hat gesagt…

yum!! i may have to try that recipe!


stop by sometime<3
http://passportglamour.blogspot.com

JT hat gesagt…

Entschuldige die spaete Antwort. Ich werde mal gucken was ich so fuer Ideen finde und blogge dann darueber : ). LG

Anonym hat gesagt…

I love muffin! It's look delicious !

JT hat gesagt…

http://twentytwoavenue.blogspot.com/2011/04/auf-kleinstem-raum.html

LG : )

Zsara Louise hat gesagt…

i love your blog! this is such a great post.
don't miss out on my awesome giveaway HERE! xox :)  love, zsara