ich bin ein wirklich großer Muffin Fan und liebe sie in allen variationen, größen farben und geschmacksrichtungen, deshalb stelle ich euch in nächster Zeit meine derzeitigen Lieblingssorten vor heute:
HEIDELBEERMUFFIS
Hello lovelies,
I feel like the biggest Muffin Fan in the whole world, I love them in every variation, size and flavor, I want to share this passion with you that's why I show you my favourite kinds in the near future, today:
BLUEBERRYMUFFINS
Ich gehöre nicht zu den Menschen, die super süße Sachen mögen, diese Muffins passen zu jedem, der gerne mal süß aber nicht übertrieben süß isst.
I am not the one who loves the too sugery sweets so these muffin just fit perfectly for everyone who like sweet but not that sugery.
Heidelbeermuffin / Blueberrymuffin
12 Muffins
20 Minuten Zubereitungszeit / 25 - 30 Minuten Backzeit Backofen auf 180° /Umluft 160° vorheizen
20 minutes preparingtime / 25 - 30 minutes backing time oven 180° heat bevor backing
Zutaten / ingredients
100g Butter / butter
200g Mehl / farina
2 geh. TL Backpulver / rounded tsp backing powder
250g Heidelbeeren / Blueberrys
400g Schmand / sour cream
4 Päckchen Vanillezucker / sachets of vanilla sugar
2 Eiger / eggs
150g Zucker / sugar
1. Papierförmchen in ein Muffinblech setzten, oder Mulden des Muffinblechs einfetten
Put paper muffin cups in the wholes of the muffin pan or oil the pan
2. Butter schmelzen, Mehl und Backpulver vermischen. Heidelbeeren sortieren, abbrausen und trocken tupfen
Mealt the butter. Mix farina and backing powder. Sort the blueberrys wash and dry them carefully
3. 200g Schmand und den Vanillezucker in einer extra Schale zu einem Guss verrühren
Mix 200g of sour cream with the vanilla sugar in a seerate bowl
4. Eier mit dem restlichen Schmand, Zucker und Butter verrühren. Die Mehlmischung zügig unterrühren
Mix the rest of sour cream with eggs and sugar. Afterwards mix the farinamix with it.
5. Zwei Drittel der Beeren vorsichtig unterheben, damit sie nicht zerplatzen.
Put 2/3 of the Blueberrys in the bowl but be careful, so they don't crack
6. Den Teig in die Vertiefung füllen und die restlichen Beeren gleichmäßig verteilen
Put the dough in the pan and portion the rest of the berrys on them
7. Die muffins ca 10 minuten backen, dann den Schmand zuckerguss gleichmäßig darauf verteilen
Bake the muffins for about 10 minutes, than take the sour crammix and put it on the top
8. die muffins wieder in den ofen schieben und weitere 15 - 20 minuten backen, kurz abkühlen lassen et voila.
put the muffins back in the oven for about 15 - 20 minutes, afterwards let them cool down for a moment et
voila one of the best muffins are finished
genießt dieses tolle Rezept.
enjoy this receipe.
6 Kommentare:
omg i love this post!
haha muffins are amazing.
my favorite kind are lemon poppy seed.
i will have to try this receipe!
yum!! i may have to try that recipe!
stop by sometime<3
http://passportglamour.blogspot.com
Entschuldige die spaete Antwort. Ich werde mal gucken was ich so fuer Ideen finde und blogge dann darueber : ). LG
I love muffin! It's look delicious !
http://twentytwoavenue.blogspot.com/2011/04/auf-kleinstem-raum.html
LG : )
i love your blog! this is such a great post.
don't miss out on my awesome giveaway HERE! xox :) love, zsara
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